Bemutatkozunk

Majdnem két évtizede a nyomtatás világában!

Minden a pólók nyomtatásával kezdödött

A 2000-es évek elején kezdtük munkáinkat. Először a pólónyomás, pólónyomtatás volt a fő profil. Egyedi pólókat nyomtunk, nyomtattunk egyénileg tervezett grafikákkal, saját ötletekkel megvalósítva.

Egyedi mintás pólókat készítünk, modern technikáink segítségével. Önök által alkotott egyéni mintákat, grafikákat nyomunk közvetlenül pólóra, trikóra, galléros pólóra, kapucnis pulóverre, és egyéb ruhaneműre, de vannak saját készítésű rajzaink, ezekből is lehet válogatni. Ha csak ötlete van, és nem tudja megrajzolni, írja meg nekünk és megpróbáljuk elkészíteni, hátha sikerül :) Lehet az alapanyag fekete-fehér-színes, és a minta bármilyen, csak a fantáziája szabhat határt. Az 1-2 darabos póló vásárlástól, a kisszériás mintás pólók készítésén át, a nagyobb darabszámú megrendeléseket is tudjuk teljesíteni. Hozott anyagra is dolgozunk, ettől függően tudjuk a kiválasztott technikával vállalni a minták tökéletességét. A gépparkunk bővülésével műszálas pólókat, sport mezeket is tudunk mintázni, számozni, feliratozni, logózni.

Technikáink bővülésével már egyéb anyagok megvalósításával is foglalkozunk, így matricák, cimkék, poszterek, plakátok, vászonképek és molinók és készítését is vállaljuk. Ezeknél a munkáknál a minták előkészítése több időt vehet igénybe, ezért fontos, hogy megfelelő grafikák legyenek az alapok. Többféle anyagra tudunk dolgozni, így különböző műanyag hordozó, papír, festővászon és egyéb tekercselt nyomtatható felületre.

Mivel foglalkozunk

Kis és nagy formátumú digitális nyomtatás

Hogyan Mit Mivel

Professzionális Roland TrueVIS nyomtató
Mindenki jó fej, meg tök jó vicceket tudunk. Ha síelésről vagy szörfölésről van szó akkor Vini, vidi, vici szempontból a Vini, vidi tuti a vici kicsit ciki. De úgy nomyunk bármit bármire mint az állat hívj nyugodtan.
  •  
    Sample image

    Kolos Laca

    Alapító

    A pólónyomás nagy öregje, az osztrák hegyoldalak kedvelt síbohóca. Példaképéélk a nagynevű Horváth Institute-ban tanult, de aztán inkább a nyomdászat felé fordult.

  •  
    Sample image

    Jonnathan Orgen

    Video Specialist

    Suspendisse et vivamus accumsan phasellus auctor nisl mauris facilisi aliquam et. Justo enim justo curabitured senectus donec pretium.

  •  
    Sample image

    Michael Smith

    Graphic designer

    Fringilla non adipiscing magna ligula quam Vestibulum Donec est Quisque tellus. Convallis enim ante eros eros In lorem ipsum purus.

  •  
    We are Hiring!

    CSS guru

    Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec elit non mi porta gravida at eget metus. Nullam nibh ultricies vehicula elit.

Kiknek dolgozunk

Egyéni, céges és vállalati partnereink véleményei
Sample image

Suspendisse in lorem ipsum ut magna pharera aliquet non sodales lorem ipsum belit. Donec sed odio rera aliquet. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

Benjamin Dyer, Dribbble
Sample image

Suspendisse in lorem ipsum ut magna pharera aliquet non sodales lorem ipsum belit. Donec sed odio rera aliquet. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

Jay Robinson, Circle
Sample clients
Sample clients
Sample clients
Sample clients
Sample clients
Sample clients

Kapcsolat

Állunk rendelkezésére bármelyik alábbi elérhetôségünkön

Ha a saját levélküldő rendszerén keresztül szeretne levelet küldeni, akkor a lenti Email címre kattintson. Innen is tud közvetlenül levelet küldeni nekünk, az oldalsó mezők kitöltésével.
Amennyiben személyesen jön el hozzánk, úgy kérjük előtte elérhetőségeink valamelyikén jelezze, mert rugalmasan dolgozunk a műhelyben, a boltban.
Az alábbi térképen meg tudja nézni, pontosan hol is vagyunk ..